deposten.nl
depostenopkoers.nl
werkenbijdeposten.nl

Zoek jij een zelfstandige baan in een informele organisatie, waar mensen oprechte aandacht voor elkaar hebben?
Voel jij je thuis in een klein team dat, binnen kaders, de vrijheid heeft om zelf keuzes te maken in het belang van de klant?
Ben jij gedreven om je klanten echt te leren kennen en wil jij verantwoordelijkheid dragen voor de coördinatie en continuïteit van multidisciplinaire zorgverlening?
En word jij enthousiast van onderstaande werkzaamheden?

Dan ben jij onze nieuwe collega in de functie van

Contactverzorgende

Uren in overleg

JOUW BAAN, JOUW WERKGELUK

Als Contactverzorgende bied je verzorging, verpleging en begeleiding aan klanten volgens afspraken in het zorgplan (opgesteld met de klant en/of naasten) en ondersteun je bij ADL- activiteiten op een manier die aansluit bij hun wensen en behoeften. Je zorgt dat er een samenwerking met de zorgverleners ontstaat. Wat kan iemand nog zelf, wat kan familie nog doen en hoe kunnen we dit samen het beste invullen. Denk hierbij aan ondersteuning bij eten en drinken, naar de wc gaan, aan en uitkleden, in en uit bed komen etc...

Je stelt zelfstandig het zorgplan op, bewaakt de gemaakte afspraken en stelt deze bij waar nodig. Tevens geef je instructies aan collega's met betrekking  tot de coördinatie van de zorg. Als Contactverzorgende bewaak en bevorder je de kwaliteit van leven en draag je bij aan het klantgeluk door je klant en zijn omgeving te kennen. Je bent onderdeel van een klein team met de doelgroep somatiek en krijgt sturing en coaching van je leidinggevende. en je maakt afspraken met de klanten over de werkverdeling, werkwijze en werkvolgorde. 

ONS AANBOD

 • een inspirerende werk- en leeromgeving binnen een authentieke zorgorganisatie met ruim 50 jaar ervaring
 • de mogelijkheid om te werken binnen een somatische afdeling
 • salaris van minimaal € 2422 en maximaal € 3159 op basis van een dienstverband van 36 uur (conform CAO VVT, FWG 40) en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
 • jaarlijks een gezellige Posten- BBQ & kerstmarkt
 • volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen
 • een jaarcontract (een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden)

JIJ

 • hebt een diploma Verzorgende IG
 • gaat voor dialoog gestuurde zorg en ondersteuning 
 • kunt goed zelfstandig werken en bent accuraat
 • staat open voor nieuwe ontwikkelingen
 • hebt goede gespreksvaardigheden en rapporteert duidelijk en zorgvuldig
 • bent doortastend, proactief en initiatiefrijk
 • bouwt met begrip en inlevingsvermogen aan een goede samenwerking met klanten, hun familie en/of mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers
Wil jij eerst de fijne sfeer bij de Posten te proeven? Vul dan dit formulier in, dan nemen wij contact met jou op!

JOUW SOLLICITATIE

Enthousiast geworden over de functie van Contactverzorgende bij de Posten? Laat ons dan snel weten waarom jij bij ons past en wij bij jou! Jouw motivatie en CV ontvangen we graag via onderstaande knop.

Wil jij meer weten over werken bij de Posten? Neem dan contact op met team HR via telefoonnummer 053 4 753 753 of via de e-mail solliciteren@deposten.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 08:00 – 16:30 uur. Wij horen graag van je!