deposten.nl
depostenopkoers.nl
werkenbijdeposten.nl

Verpleegkundige in de wijk 

 

Miranda

 

Miranda is verpleegkundige in de wijk. "De meerderheid van de klanten is heel dankbaar en vindt het leuk dat je komt. Je krijgt hele lieve dingen te horen en mensen zijn blij dat ze geholpen worden door jou. Dat maakt het werk mooi."

Reden
16

Je hebt bij
de Posten
veel vrijheid.
Als je verpleegkundigen van de Posten die in de zuidwijken van Enschede werken vraagt wat hun werk de moeite waard maakt, noemt bijna iedereen de waardering van hun klanten. Dat is voor Miranda van der Heide niet anders: “Die waardering ervaar ik elke dag: de meerderheid van de cliënten is heel dankbaar en vindt het leuk dat je komt. Je krijgt hele lieve dingen te horen en mensen zijn blij dat ze geholpen worden door jou. Dat maakt het werk mooi.”

Maar wat het werken bij de Posten voor Miranda ook aantrekkelijk maakt is dat je er alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Miranda: “Ik ben 16 jaar geleden begonnen als huishoudelijke hulp en inmiddels werk ik als verpleegkundige. Voor elk niveau, van 1 tot en met 4 heb ik hier mijn diploma mogen halen. Mijn werk verricht ik zelfstandig, maar naast verpleegkundige taken doe ik ook toetsing en scholing van collega’s. Je hebt bij De Posten veel vrijheid. En de thuiszorg is gewoon heel afwisselend werk.”