deposten.nl
depostenopkoers.nl
werkenbijdeposten.nl

De Posten als werkgever

In het hart van Stadsdeel Zuid in Enschede vind je de Posten: een zorgorganisatie waar alles draait om een fijn en plezierig leven voor ouderen op de plek van hun keuze. Wij willen een (leef)omgeving creëren waarin ontmoeting, beleving en zingeving net zo belangrijk zijn als professionele zorg en behandeling. Niet alleen op onze locaties de Posten en Erve Leppink, maar ook in Stadsdeel Zuid. Dáár gaan we samen voor, als collega’s, iedere dag! Met elkaar, met onze klanten, hun mantelzorgers en vrijwilligers. Maar ook met samenwerkingspartners in de wijk. 


Reden
86

Hier kan en
mag ik zijn
wie ik ben!

Werkgeluk

Met onze vernieuwende kijk op de toekomst van de ouderenzorg gaan we graag de uitdaging aan om onze missie ook waar te maken voor de grote groep senioren die in de toekomst een beroep op ons zullen doen. Als medewerker van de Posten ben je daarin de belangrijkste schakel. Want wij geloven in het motto: gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten. Daarom investeren we in jouw werkgeluk, talent en vitaliteit. 

De Posten is mantelzorgvriendelijke werkgever

Beeldmerk Wij werken mantelzorgvriendelijk de Posten EnschedeGemiddeld is 1 op de 5 werknemers mantelzorger. In de zorg zelfs 1 op de 3. Een aantal dat alleen maar toeneemt. De Posten gelooft dat klantgeluk en medewerkersgeluk hand in hand gaan. Daarom staat het streven naar medewerkersgeluk hoog op onze agenda. Duurzaamheid en vitaliteit zijn daarin belangrijke factoren. De Posten zet daarom hoog in op ‘mantelzorgvriendelijkheid. We hebben hiervoor beleid ontwikkeld en een intern aanspreekpunt mantelzorg aangesteld. Voor dit beleid hebben we de landelijke erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ ontvangen; een bevestiging dat we de combinatie van mantelzorg en werk goed mogelijk maken.

Lees het nieuwsbericht d.d. 5 november 2019 op deposten.nl over de erkenning Mantelzorgvriendelijk werkgever >>


Erkend Leerbedrijf

De Posten is een erkend leerbedrijf. Dus ook voor je stage of afstudeeropdracht kun je bij de Posten terecht. Ook zij-instromers zijn van harte welkom. Lees meer over alle leer- en werkmogelijkheden >>.

De Posten heeft tevens een erkenning voor de opleiding specialist ouderen geneeskunde en verpleegkundig specialist.