deposten.nl
depostenopkoers.nl
werkenbijdeposten.nl

Wil jij graag werk doen wat er echt toe doet? 
Heb jij oprechte interesse in mensen en wil jij graag werken in de zorg?
En wil je de kans krijgen om te werken en leren met verschillende doelgroepen?

Dan ben jij onze nieuwe collega in de functie van

BBL leerling Verpleegkundige niv. 4

24 uur contract

JOUW BAAN, JOUW WERKGELUK

Als BBL leerling Verpleegkundige bied je in een klein team ondersteuning, begeleiding, verzorging en verpleegtechnische handelingen aan mensen met psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen. Niet hun beperkingen, maar hun mogelijkheden zijn het uitgangspunt: wat kan iemand zelf en wat maakt zijn/haar dag de moeite waard?
Zo maak je, samen met collega’s binnen en buiten je team, iedere dag het verschil voor je klanten en is jouw dag nooit voorspelbaar of saai. Voor de BBL opleiding Verpleegkundige krijg je een leerarbeidsovereenkomst voor tenminste 24 uur per week. Je gaat 1 dag per week naar school. Daarnaast werk en leer je in de praktijk. De opleidingsduur bedraagt 2 jaar.

Naast reguliere BBL plekken biedt de Posten de mogelijkheid om te werken op een leerafdeling. Een unieke kans om te leren in de dagelijkse praktijk. Op onze leerafdeling staat het leren in de dagelijkse praktijk centraal. Leerlingen van MBO en HBO (BBL/BOL en duaal/voltijd) werken en lopen stage binnen één afdeling van de Posten. Zij leveren gedurende een vast deel van de dag de totale zorg aan onze klanten. Dit gebeurt onder toezicht en eindverantwoordelijkheid van een vast team met gediplomeerde zorgmedewerkers en begeleiders.
Een leerafdeling biedt een uitdagende werkomgeving. Studenten leren er onder deskundige begeleiding snel zelfstandig functioneren. De begeleider is coach in het leerproces. Ook docenten van de opleiding komen naar de leerafdeling toe.
Je kunt jouw voorkeur voor de leerafdeling of een overige afdeling kenbaar maken in het sollicitatieformulier via de button 'Solliciteer nu'.

De opleiding start in februari 2025 of september 2025.

ONS AANBOD

 • een inspirerende werk- en leeromgeving binnen een authentieke zorgorganisatie met ruim 50 jaar ervaring
 • de mogelijkheid om te werken en leren met verschillende doelgroepen
 • baangarantie na diplomering en bij wederzijdse klik
 • vergoeding van lesgeld en verplichte leermiddelen (laptop zelf aanschaffen) 
 • salaris conform CAO VVT en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
 • jaarlijks een gezellige Posten- BBQ & kerstmarkt
 • volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen

JIJ

 • bent enthousiast en leergierig ingesteld
 • toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid in jouw opleiding en je werk
 • wilt graag ontwikkelen en kijkt kritisch naar jezelf
 • bent een doorzetter die werken & leren goed kan combineren
 • hebt affiniteit met werken in de zorg
 • bent flexibel inzetbaar

JOUW SOLLICITATIE

Enthousiast geworden over de functie van BBL leerling Verpleegkundige niv. 4 bij de Posten? Laat ons dan snel weten waarom jij bij ons past en wij bij jou! Jouw motivatie en CV ontvangen we graag via onderstaande knop.

Wil jij meer weten over werken bij de Posten? Neem dan contact op met team HR via telefoonnummer 053 4 753 753 of via de e-mail solliciteren@deposten.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 08:00 – 16:30 uur. Wij horen graag van je!