deposten.nl
depostenopkoers.nl
werkenbijdeposten.nl

100 redenen


Waarom zou je werken in de ouderenzorg? Veel mensen weten helemaal niet wat werken in de ouderenzorg nu eigenlijk inhoudt. Vraag iemand in de ouderenzorg hoe een gemiddelde werkdag eruitziet en je zult verbaasd zijn. 


Reden
1

Jij maakt
het verschil!
Het is meer dan zorgzaam zijn en geduld hebben. Ja, je zorgt, steunt, troost en verbindt. Maar je signaleert, stimuleert, beslist, bewaakt en improviseert ook. Je hebt specialistische kennis en vaardigheden nodig, staat voor lastige beslissingen, en blijft jezelf ontwikkelen. Soms is het zwaar, maar elke dag maak jij het verschil. Dat maakt werken met ouderen een baan om trots op te zijn.

Door passende zorg te bieden, bewaak jij de gezondheid en het welzijn van mensen – die vaak in de laatste fase van hun leven zitten. Je moet veel in huis hebben om iemand echt te zien en begrijpen wat diegene nodig heeft. Geen klant is hetzelfde. En geen dag is hetzelfde. Elke keer sta jij weer voor nieuwe uitdagingen.

Kortom; er zijn wel 100 redenen te bedenken om in de ouderenzorg te werken. Of je nu al jarenlange ervaring hebt in de zorg, nog op school zit of net klaar bent met je studie, als je een carrière switch naar de ouderenzorg overweegt of je wilt inzetten als vrijwilliger.

Lees de verhalen van onze medewerkers en wat hun reden is om bij de Posten te werken >>. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jouw verhaal. Wat is jouw reden?