deposten.nl
depostenopkoers.nl
werkenbijdeposten.nl

Overweeg een carrière switch!

Vind jij het belangrijk om het verschil te maken in het leven van kwetsbare ouderen? En gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je voor anderen zorgt? Twijfel dan niet en maak nu de overstap naar de ouderenzorg!

Reden
6

Misschien wel
mijn beste
keuze ooit!

Start als zij-instromer bij de Posten

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en mogelijkheden binnen onze teams, kunnen wij in het voor- en najaar een aantal zij-instromers een leerwerkplek als leerling verzorgende IG aanbieden. Dit betekent:

  • zinvol werk in de ouderenzorg
  • een betaalde opleiding
  • parttime werken, 1 dag per week school
  • een basissalaris
  • baangarantie bij het behalen van jouw diploma
  • volop ontwikkelmogelijkheden

Als zij-instromer kun je aan de slag binnen één van onze zorgteams. Ervaren collega’s helpen jou op weg en er is ondersteuning van onze praktijkopleiders.

Solliciteren

De eerstkomende mogelijkheid om te starten met de BBL-opleiding voor Verzorgende IG is in september 2022. Je kunt nu solliciteren op de functies voor zij-instromers; je vindt deze vacatures op de webpagina Werken en Leren (onder het kopje 'BBL (BeroepsBegeleidende Leerweg)'. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Vragen of meer weten over jouw carrière switch?

Twijfel je of je met jouw achtergrond in aanmerking komt voor een leerwerkplek voor zij-instromers? Stuur dan een mail naar Ineke Noijons, adviseur Leren & ontwikkelen, via iNoijons@deposten.nl of bel 053-4 753 753.