Ben jij leidinggevende en op zoek naar werkgeluk?

Ben jij die enthousiaste ervaren leidinggevende die medewerkers inspireert om hun talenten te ontwikkelen en benutten? 
Geef jij teams richting, ruimte en vertrouwen en zorg jij voor verbinding?
Draag jij bij aan de verbetering van onze klantprocessen en aan ons medewerkersgeluk, zonder het belang van een positief bedrijfsresultaat uit het oog te verliezen?

Dan ben jij onze nieuwe collega in de functie van

Leidinggevende Welzijn & Zorg

36 uur contract

JOUW BAAN, JOUW WERKGELUK

In de visie van de Posten draait het om een fijn en plezierig leven voor ouderen op de plek van hun keuze.
Wij willen een (leef)omgeving creëren waarin ontmoeten, activiteiten, beleving en zingeving net zo belangrijk zijn als professionele zorg en behandeling. De Posten is onderdeel van het hart van stadsdeel Zuid. Wij bieden passende preventie, welzijn, diagnostiek en behandeling in de wijk, op basis van samenwerking tussen verschillende disciplines en partijen.

In een wereld waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen is ook de Posten continu in beweging. Onze koers voor de komende jaren beschrijft onze ambities op het gebied van wonen, zorg, welzijn en werken. Zo gaan we met partners werken aan welzijn in een inclusieve wijk, bereiden we ons voor op nieuwbouw en willen we voldoende competente en bevlogen medewerkers binden, boeien en behouden.

Jij voelt je als een vis in het water in een organisatie die steeds proactief op zoek is naar vernieuwing en verbetering. Een werkplek waar je wordt uitgedaagd om mee te denken en medewerkers te motiveren hun steentje bij te dragen aan het realiseren van de ambities.

ONS AANBOD

  • een inspirerende werk- en leeromgeving, een informele sfeer met betrokken en gezellige collega's
  • een jaarcontract (een contract voor 32 uur i.p.v. 36 uur is bespreekbaar)
  •  salaris volgens CAO VVT (FWG 60)
  •  volop mogelijkheden om je talenten te ontplooien en ontwikkelen
  •  goede arbeidsvoorwaarden

JIJ

  • bent in het bezit van een HBO bachelor opleiding die aansluit bij deze functie en beschikt over aantoonbaar ruime leidinggevende ervaring op HBO niveau
  • kunt medewerkers binnen het team meenemen in alle interne en externe veranderingen, stimuleert daarbij eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap en borgt deze verandering binnen het team
  •  toont je daadkracht in je communicatie en haalt optimale prestaties uit het team naar voren
  •  kunt de balans vinden tussen sturen en coachen en weet dit feilloos toe te passen in de teams
  •  hebt ervaring met projectmatig werken

JOUW SOLLICITATIE

Enthousiast geworden over de functie van Leidinggevende Welzijn & Zorg bij de Posten? Laat ons dan snel weten waarom jij bij ons past en wij bij jou! Jouw motivatie en CV ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 11 juni 2021 via onderstaande knop.

Wil jij meer weten over werken bij de Posten? Neem dan contact op met team HR via telefoonnummer 053 4 753 753 of via de e-mail hr@deposten.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 08:00 – 16:30 uur. Wij horen graag van je!