deposten.nl
depostenopkoers.nl
werkenbijdeposten.nlAls ervaren communicatieadviseur ben jij strategisch kundig en waardeer jij de charmes van zowel de tactische als operationele communicatie: jij bent een nuchtere aanpakker.

Verandercommunicatie is keihard nodig in de zorgtransitie die gaande is en de uitdagingen die daarbij horen. We gaan anders kijken, denken en doen. Jij zet je sensitiviteit en daadkracht op een effectieve manier in om bij te dragen aan toekomstbestendige zorg. Denk aan thema’s als: persoonsgericht werken, werkgeluk, vrijheid en veiligheid, zorgtechnologie en arbeidsmarktcommunicatie. 

Met warme zakelijkheid signaleer je communicatiekansen, gericht op interne- en externe communicatie. Als sparringpartner geef je gevraagd én ongevraagd advies aan het kernteam.

 

Communicatieadviseur 28-32 uur

32 uur contract

JOUW BAAN, JOUW WERKGELUK

De Posten glashelder positioneren? Samen met je collega’s werken aan een sterk (werkgevers)merk? Jij rolt de communicatiestrategie verder uit, scherpt aan waar nodig en bewaakt de voortgang samen met je teamleden. 

Je hebt oog voor de mens en wat hij nodig heeft. Vanuit je expertise maak jij een impactvolle doorvertaling naar de juiste communicatiemiddelenmix waarmee je mensen raakt. Met plezier stroop je de mouwen op om zélf klussen te klaren als het gaat om projectcommunicatie, waarbij je betrokkenen meeneemt én inspireert met jouw energie en bevlogenheid.

Je bent een creatieve bron en vanuit je analytische denkvermogen maak jij de beweging van idee naar doen als initiator en inspirator. Je hebt een natuurlijke drang naar verbetering en jij zorgt voor positieve energie op de werkvloer. Jij weet mensen te verbinden via de inzet van verhalen die ertoe doen. Je bent creatief én biedt structuur in het belang van een uniforme profilering van de Posten, zowel intern als extern. Kortom, vanuit je communicatiehart pak jij de lead.

En? Hoe gaat het met je hartslag nu je dit zo leest? Gaat je hartslag omhoog? Mooi! Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

ONS AANBOD

  • Dienstverband op basis van 28-32 uur (conform CAO FWG 60) en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Jaarlijks een gezellige de Posten-barbecue en kerstmarkt
  • Volop mogelijkheden om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen
  • Jaarcontract (een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden)
  • Per direct starten (uiteraard met inachtneming van eventuele opzegtermijn)

JIJ

  • Hebt een HBO/WO-diploma
  •  Hebt ruime ervaring in het (marketing)communicatievak als adviseur
  •  Affiniteit met veranderkunde
  •  Bent proactief, sensitief, creatief en daadkrachtig
  •  Hebt een frisse blik (ervaring in de zorg is geen eis)

JOUW SOLLICITATIE

Enthousiast geworden over de functie van Communicatieadviseur 28-32 uur bij de Posten? Laat ons dan snel weten waarom jij bij ons past en wij bij jou! Jouw motivatie en CV ontvangen we graag uiterlijk donderdag 14 december 2023 via onderstaande knop.

Wil jij meer weten over werken bij de Posten? Neem dan contact op met team HR via telefoonnummer 053 4 753 753 of via de e-mail solliciteren@deposten.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 08:00 – 16:30 uur. Wij horen graag van je!